Handelsbetingelser

Kontingent og indmeldelsesgebyr kan indbetales enten via Dankort/Visa-Dankort, via bankoverførsel eller via FI kort. Indbetalt kontingent refunderes ikke.
Ved tilmelding til specifikke arrangementer modtages kun betaling via Dankort/Visa-Dankort. Det fulde beløb hæves på betalerens konto med det samme. Ved rettidigt afbud refunderes det indbetalte beløb fratrukket betalingsgebyr. Ved aflysning af arrangementet refunderes det fulde beløb. Ved for sent afbud eller ved udeblivelse forbeholder vi os ret til at opkræve det fulde beløb.
Alle priser er excl. moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

Blovstrød Tennis Klub benytter Dibs, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemsskab
Ønsker du ikke længere medlemsskab af Blovstrød Tennis Klub, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil ifb. med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.