Træning

Træner

Behzad Samimi
+4531230001
behzad.s52@gmail.com
træner

 

 Gratis træning til alle klubbens medlemmer - Udendørs sæson

  - Til medlemmer der har betalt kontingent

 

 

Træning foregår hver mandag i tidsrummet fra kl. 16-20.

Det er inddelt i forskellige træninger:

Fra kl. 16.00-17.00 er juniortræning. Dette henvender sig for klubbens juniormedlemmer. Fokus er på at udvikle sig som tennisspiller igennem leg og forskellige sjove øvelser.

Fra kl. 17.00-18.00 er der familietennis. Her kan du spille tennis med dit barn eller barnebarn, og få tennistræning for hele familien og gode oplevelser sammen. En god mulighed for at tilpasse sport, leg og kvalitetstid i en hektisk hverdag. Klubben tilbyder hold for børn i alderen 7-9 år. 

Fra kl. 18.00-20.00 tilbyder klubben seniortræning. Her er unge også velkomne. Der vil blive trænet fælles, samt også fokuseret på den enkelte spillers behov og ønsker. Alt afhængig af niveauet på spillerne tilrettelægger Behzad træningen, så alle får mest muligt ud af træningen - uanset niveau. 

Det er muligt at være med i kun én time fra fx kl. 18.00-19.00 eller kun fra kl. 19.00-20.00. Har man lyst, må man meget gerne træne med i to hele timer. 

Klubben har en masse forskellige bolde, træningsudstyr og ketsjere - så har man ikke en ketsjer de første par gange, kan man låne en gratis af klubben. Det forskellige træningsudstyr sikrer en sjov og alsidig træning.

Vi har også en boldmaskine, som kan benyttes - nogle gange benytter Behzad den til træning. 

Kom endelig ned og prøv træning - udbyg både dit tennisspil og -netværk.

Behzad tilbyder også privattræning. Kontakt Behzad for at høre mere om dine muligheder.