Træning

træner

Træning 2019 sæsonen

Man kan altid lære og blive bedre, det gælder også i tennis 😊

I lighed med andre år er der mulighed for at få kvalificeret træning hver tirsdag af Behzad Samimi, som også er cheftræner i Allerød tennisklub.

Træningen vil i år være gratis for vores junior og ungdomsspillere, her kan der vælges mellem 2 hold, som starter hhv. kl 16 og kl 17 og som begge har en varighed af en time. Træningen vil blive tilpasset den enkeltes niveau – der er plads til både dem som har spillet før og nybegyndere.

Der kan lånes ketcher i klubben, så alt hvad der behøves er praktiske flade sko og sportstøj – så er man i gang 😊

For senior vil træning starte kl. 18 og slutte kl. 20. Der vil blive trænet i forskellige discipliner som serven, flugtninger, baghånd, placering på banen  etc. For senior vil der blive opkrævet 400 kr. for efterårssæsonen..

 Der vil ikke i år blive specifik familietræning, grundet manglende tilmeldinger. Men lad os se på antal tilmeldte til Junior- undoms træningen, måske der vil være mulighed for fleksibilitet på et af holdene – mere om det senere.

Træningen starter tirsdag d. d 6 August og slutter tirsdag d. 24 September

Træningen vil være på Bane 1 og 2. Men bliver det lige så stor en succes vil vi også tage bane 3 i brug og indkalde en hjælpetræner til Behzad. Der udleveres bolde til træningen.

 Links til Junior / Ungdoms træningen:

 Træning Junior / Ungdom Efterår 2019 – tirsdag mellem 16-17

 Træning Junior / Ungdom Efterår 2019 – tirsdag mellem 17-18

  Links til Senior træningen:

 Træning Senior efterår 2019 – tirsdag mellem 18-20

 

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte undertegnede.

 

Med sportslig hilsen

Gert Andersen