Træning

træner

Træning 2019 sæsonen

Man kan altid lære og blive bedre, det gælder også i tennis 😊

I lighed med andre år er der mulighed for at få kvalificeret træning hver tirsdag af Behzad Samimi, som også er cheftræner i Allerød tennisklub.

Træningen vil i år være gratis for vores junior og ungdomsspillere, her kan der vælges mellem 2 hold, som starter hhv. kl 16 og kl 17 og som begge har en varighed af en time. Træningen vil blive tilpasset den enkeltes niveau – der er plads til både dem som har spillet før og nybegyndere.

Der kan lånes ketcher i klubben, så alt hvad der behøves er praktiske flade sko og sportstøj – så er man i gang 😊

For senior vil træning starte kl. 18 og slutte kl. 20. Der vil blive trænet i forskellige discipliner som serven, flugtninger, baghånd, placering på banen  etc. For senior vil der blive opkrævet 400 kr. for efterårssæsonen..

 Der vil ikke i år blive specifik familietræning, grundet manglende tilmeldinger. Men lad os se på antal tilmeldte til Junior- undoms træningen, måske der vil være mulighed for fleksibilitet på et af holdene – mere om det senere.

Træningen starter tirsdag d. d 6 August og slutter tirsdag d. 24 September

Træningen vil være på Bane 1 og 2. Men bliver det lige så stor en succes vil vi også tage bane 3 i brug og indkalde en hjælpetræner til Behzad. Der udleveres bolde til træningen.

Aktive medlemmer af klubben kan tilmelde sig via menupunktet Tilmelding

 

 

 

 

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte undertegnede.

 

Med sportslig hilsen

Gert Andersen