Hvad får du som medlem?

Vi er en klub der lægger vægt på at skabe gode rammer for træning, kampe og sociale aktiviteter bl.a. ved faste ugentlige og årlige arrangementer, bl.a.

  • Standerhejsning – sidste søndag i april
  • BTK Cup – intern turnering med efterfølgende middag
  • Hyg-Ind – hver onsdag med efterfølgende grill
  • Club 40 turnering mod klubber i nærområdet
  • Kommune Hyg Ind – hvor vi dyster mod de to øvrige klubber i Allerød Kommune
  • Klubmesterskab med efterfølgende sommerfest

 Vi har tilbud om fast ugentlig træning og 4 gode grusbaner, der ligger godt i læ bag Blovstrødhallen.

Når du har betalt dit årskontingent og indmeldelsesgebyr kan du få udleveret en nøgle samt en elektronisk brik. Nøglen er til brug for adgang til baner og klubhus (Glashuset), og brikken er til brug for adgang til hallen. I Blovstrødhallen har du adgang til omklædning og bad. Til venstre for døren ind til hallen taster du en kode,som oplyses ved udlevering af brikken og døren låses op.

På hjemmesiden http://www.btk-tennis.dk/ kan du efter log in finde bl.a. en medlemsliste og naturligvis banebooking (kræver login).

Der er også mulighed for at spille tennis om vinteren. Det foregår i Allerød Tennis Hal. Det kræver enten at man lejer en bane for hele sæsonen eller betaler for løse timer.

Herudover er der mulighed for skumtennis hele vinteren igennem i Blovstrød Hallen.

Vi håber du får opfyldt dine forventninger til medlemskabet. Har du spørgsmål kan du roligt henvende dig til os i Bestyrelsen eller enhver af de ”gamle” medlemmer, som helt sikkert vil tage godt imod dig.

Se video om Blovstrød Tennisklub